Hotell senger

Vi tilbyder komplet og personlig service med et klart fokus på dine behov. Vores sortiment er det bredeste på markedet for specifikke senge og komfortløsninger på hotelmarkedet.

Hilding Anders er den førende producent af senge i Europa, Rusland og Asien. Med Hilding Anders har du have en stærk partner med mange ressourcer og evnen til at opfylde dine behov, når det gælder både de produkter, du efterspørger, og din geografiske placering.

Se vores hotell senger>

Sengeløsninger til maritime miljøer

Med en erfaring på mere end 30 år på det maritime marked har vi specialiseret os i at levere sengetøj til skibe, yachter og offshore-industrien. For os er produktsikkerhed afgørende for vores virksomhed, og derfor opfylder vores produkter de strengeste krav i IMO og MED. Og på grund af vores globale rækkevidde er vi en af de få producenter, der kan levere til hele verden.

Læs mere >

Beskyttelse mod væggelus

En ny og unik løsning til beskyttelse mod væggelus, udviklet til skandinaviske senge, der både har forebyggende og reaktive kvaliteter, gør, at du ikke skal investere i en ny seng.

Produktet er udviklet til at forhindre væggelus i at få adgang til en topmadras, boksmadras eller vendbar madras. Det tjener også til at forhindre væggelus i yderligere spredning.

En stærk forretningspartner inden for sengekomfort, der tilbyder sengeløsninger, baseret på dine behov

Læs mere >

En stark affärspartner inom sovkomfort som erbjuder sänglösningar utifrån dina behov