Senge til hoteller

Vi har et komplet sortiment af senge og madrasser, specifikt udviklet til hoteller. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger efter kundernes behov.

God søvn og oplevelsen af en fantastisk seng kan være den vigtigste årsag til, at en hotelgæst vender tilbage, og den påvirker dermed hele oplevelsen af opholdet.

Sengeløsninger til maritime miljøer

Med en erfaring på mere end 30 år på det maritime marked har vi specialiseret os i at levere sengetøj til skibe, yachter og offshore-industrien. For os er produktsikkerhed afgørende for vores virksomhed, og derfor opfylder vores produkter de strengeste krav i IMO og MED. Og på grund af vores globale rækkevidde er vi en af de få producenter, der kan levere til hele verden.

Beskyttelse mod væggelus
En ny og unik løsning til beskyttelse mod væggelus, udviklet til skandinaviske senge, der både har forebyggende og reaktive kvaliteter, gør, at du ikke skal investere i en ny seng.

Produktet er udviklet til at forhindre væggelus i at få adgang til en topmadras, boksmadras eller vendbar madras. Det tjener også til at forhindre væggelus i yderligere spredning.

En stærk forretningspartner inden for sengekomfort, der tilbyder sengeløsninger, baseret på dine behov

En stærk forretningspartner inden for sengekomfort