En stærk forretningspartner inden for sengekomfort

Om os

Vi tilbyder komplet og personlig service med et klart fokus på dine behov. Vores sortiment er det bredeste på markedet for specifikke senge og komfortløsninger på hotelmarkedet.

Hilding Anders er den førende producent af senge i Europa, Rusland og Asien. Med Hilding Anders har du have en stærk partner med mange ressourcer og evnen til at opfylde dine behov, når det gælder både de produkter, du efterspørger, og din geografiske placering.

Kvalitet ud over det sædvanlige

• Vi tilbyder senge og madrasser, specielt designet til hotelløsninger. Vi fremstiller vores senge og madrasser på en sådan måde, at de bevarer friskheden, kvaliteten og komforten i mange år fremover.
• Vores produktion er certificeret i henhold til ISO 9001
• Vores produkter er håndlavet på egne fabrikker i Sverige og Norge
• Kvalitet og håndværk samt en gunstig garanti giver dig i den bedste kvalitet

Miljøsikkerhed

Du og dine gæster skal føle sig trygge ved de senge og madrasser, vi leverer. Vores produkter kan have forskellige kapaciteter, alt efter dine behov. Vi stiller strenge krav til både vores processer og det materiale, vi bruger.

• Vores produkter er certificerede i henhold til ISO 14001
• De fleste af vores senge er bygget af FSC-mærket træ

Vi sætter folk i centrum for alt, vi gør

Dit og dine kunders perspektiv tager udgangspunkt i alt, vi gør. En hotelseng skal tilbyde ultimativ komfort og samtidig give en følelse af velvære og sikkerhed. Derfor er Hilding Anders engageret i de 10 principper i FN's Global Compact.

Lokal produktudvikling

Ved at have faciliteter til produktudvikling i 19 lande kan vi levere løsninger, der er udviklet og skræddersyet til din virksomhed. Vores seneste nyskabelse er den unikke Bed Manufacturing Technique, MLB, der giver ultimativ fleksibilitet, optimal modstandsdygtighed og mere dybdegående sovekomfort.

Funktionalitet og design

Udformningen af sengen og kvalitetsniveauet i alle detaljer er vigtig for at give dine gæster en oplevelse, der skaber positive associationer til din virksomhed.

Stærke mærker

Vi har nogle af de førende mærker i Europa. Vi driver innovation, og investerer betydelige ressourcer i at være førende i originalitet. Mange af vores lokale varemærker har en eksklusiv national tilstedeværelse, mens andre er tilgængelige regionalt. Disse mærker har en stærk identitet på deres markeder, og et produkttilbud, der er rettet mod lokale præferencer.
Missionen for Hilding Anders er "at give verden en god nats søvn". 9.500 kolleger på 23 lokaliteter med leverancer på over 40 markeder deler dette engagement, hvilket gør os til den ubestridte leder inden for senge og madrasser i Europa, Rusland og Asien. Virksomheden ligger i Malmø, Sverige, og majoriteten af virksomheden er ejet af den amerikanske kapitalfond KKR.